LinkedIn Twitter LinkedIn

 

 
 

Loonadministratie

Bespaar tijd, verdien geld

Het salaris is voor uw medewerkers één van de belangrijkste onderdelen van het werk. Als de salarisstroken kloppen, is er geen probleem. Fouten daarentegen, worden meestal snel opgemerkt. De accountants van Van Burkum helpen u graag bij de loonadministratie van uw medewerkers. Ook adviseren zij u op het gebied van loonheffingen. Ons doel is om u, uw medewerkers en de fiscus van de juiste informatie te voorzien.

Salarisverwerking met Nmbrs®
Voor de verwerking van uw personeels- en salarisadministratie gebruiken wij software van Nmbrs®.

Nmbrs® is een cloud applicatie. Dit betekent dat Nmbrs® vanaf elke computer met internet kan worden benaderd. Uw gegevens zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week online beschikbaar in een beveiligde omgeving. Tevens werkt u in Nmbrs® met live data. Dat betekent dat alle gegevens die u invoert, direct in Nmbrs® staan en deze voor alle gemachtigde gebruikers beschikbaar zijn.

De verwerking verzorgen wij op basis van door u aangeleverde gegevens en informatie. De output van de door ons gevoerde loonadministratie, zoals o.a. loonstroken, betaaloverzicht- of bestand, loonaangifte en journaalpost, kunnen op papier worden aangeleverd, maar kunt u ook zelf via uw eigen beveiligde omgeving benaderen. En ook uw mederwerkers kunnen hun loonstrook opvragen in hun persoonlijke omgeving.

Misschien wilt u wel een stap verder gaan in personeelsadministratie en wilt u salaris- en HR-administratie in één applicatie onderbrengen. Ook dat is mogelijk met Nmbrs®. In Nmbrs® kunt u mutaties, zoals vergoedingen, verlof, overuren en ziekte, zelf invoeren. Deze gegevens kunnen direct worden verwerkt op de salarisstrook van uw werknemer. In het programma kunt u bovendien ook de volledige personeelsadministratie digitaal voeren, met opslag van contracten, diploma’s, identificatie en bespreekverslagen van uw personeel.

De voordelen van Nmbrs®:

  • Geen papierwerk
  • HR- en salarisadministratie in één applicatie
  • Inloggen in een beveiligde omgeving
  • Werken met actuele data
  • Geen zorgen om updates

Inloggen klantportaal

Digitale goedkeuring voor verzending aan uitvragende instanties klantportaal

Inloggen Nmbrs®

Voor ondernemers die hun salaris- en HR-administratie online (willen) doen Nmbrs®

Inloggen Twinfield

Voor ondernemers die hun boekhouding online (willen) doen Twinfield

Offerte

Wij stellen eenmalig gratis en vrijblijvend offerte voor u samen. lees meer...