LinkedIn Twitter LinkedIn

 

 
 

Accountancy

Een goede basis is het halve werk!

Een goede basis voor uw financiële administratie is vaak het halve werk. De accountants van Van Burkum helpen u er graag bij. U krijgt praktische tips en adviezen over de (her)inrichting van uw administratie en desgewenst assisteren we u bij het opzetten ervan. U kunt uiteraard ook uw gehele financiële administratie aan ons uitbesteden.

Online boekhouden: helemaal van nu
Online bankieren is al jaren ingeburgerd, maar ook het online boekhouden is niet meer weg te denken uit de moderne bedrijfsvoering. Uw financiële gegevens checken waar en wanneer u maar wilt: via de computer maar ook op uw mobiele telefoon of tablet. Ook het elektronisch verwerken van administratieve gegevens wordt steeds makkelijker. Bankmutaties worden automatisch ingelezen en gescande documenten direct ‘herkend’. Natuurlijk kunnen wij de administratieve verwerking verzorgen, als het u aan tijd ontbreekt.

Jaarrekeningen: Goede cijfers banen nieuwe wegen
Stel, u wilt investeren binnen uw bedrijf en u heeft geld nodig. Instanties die u geld willen lenen vragen daarvoor financiële informatie op zoals de jaarrekening van uw bedrijf. De accountants van Van Burkum stellen deze graag voor u samen. Wij maken de jaarrekening voor u op en lichten hem in een persoonlijk gesprek toe. Vanzelfsprekend kunnen wij u ook helpen bij het opstellen van andere financiële overzichten zoals (liquiditeits-)begrotingen.

Concreet kunnen wij de volgende diensten voor u uitvoeren:

  • verzorgen boekhouding of ondersteuning van uw administrateur;
  • BTW-aangifte en CBS-opgaven;
  • opstellen tussentijdse overzichten;
  • opstellen begrotingen;
  • samenstellen jaarrekeningen;
  • ondersteuning bij financieringsaanvragen.
     

Indien dit op basis van wettelijke voorschriften moet of wanneer wij dit met u zijn overeengekomen dan zullen wij bij de jaarrekening een samenstellingsverklaring afgeven. Voorbeeldteksten hiervan kunt u hierna terugvinden:

Inloggen klantportaal

Digitale goedkeuring voor verzending aan uitvragende instanties klantportaal

Inloggen Nmbrs®

Voor ondernemers die hun salaris- en HR-administratie online (willen) doen Nmbrs®

Inloggen Twinfield

Voor ondernemers die hun boekhouding online (willen) doen Twinfield

Offerte

Wij stellen eenmalig gratis en vrijblijvend offerte voor u samen. lees meer...